wk-koorts-travel-active.reismee.nl

Jennifer doet High School Australië en blijft op voor het WK!

Hoihoi,

Ga je het WK volgen? Zo ja, waar en hoe ga je dit doen?

Ik ga zeker proberen het WK te volgen, hetNederlandse team dan. En ja dat volg ik dan dus gewoon hier op de bank als er een wedstijd is die ik wil zien, en ik check internet zo af en toe om ff te zien hoe Nederland de (voor nu dan) overwinning beleeft.

Hoe beleeft de lokale bevolking dit evenement?

Naar mijn ervaring isAustralië totaal niet gefocust op voetbal. Footy is zoveel groter hier. Natuurlijk krijg je wat fans bij voetbal, maar bij mij op school en in het gastgezin is het toch echt niet zogroot en bijzonder allemaal.

Is je gastgezin voetbalfan?

In mijngastgezin is heteigenlijk helemaal niet groot. Ik zat de wedstrijd Nederland - Denemarken hier alleen opTV te kijken, want de rest lag al in bed!

Heb je een leuke foto van jezelf in oranje feeststemming of in de kleuren van Australië?

Ik heb wel een foto, maardie istoch wel erg beperkt metalleen de vlaggetjes op mijn wangen, haha.

Wie wordt er volgens jou wereldkampioen?

Wereldkampioen...Duitsland? Geen idee eigenlijk. Zou leuk zijn als Nederland tegen Duitsland moet in finale, geeft toch weer die spanning. Geweldig. Ik gok dat Australië niet zo ver gaat komen dit jaar.

Als het erop aankomt en Nederland staat in de finale tegen Australië, voor wie ben je dan?

Als Australië tegen Nederland moet, ben ik - natuurlijk - voor Nederland.

Groetjes Jennifer

High School Australië